Wie is Buro Holland?

Buro Holland: opleidingsinstituut voor inburgeringstrajecten

Buro Holland In Deventer is een opleidingsinstituut voor Nederlandse inburgeringstrajecten en biedt daarnaast taalcursussen waaronder Turks leren aan. Ook voor taal op de werkvloer bent u bij Buro Holland aan het juiste adres. Wij hebben een enthousiast en betrokken team met een diversiteit aan medewerkers.

U staat als cursist centraal bij onze inburgeringstrajecten en het taalonderwijs. Zo zorgen wij zorgen voor een aangename leeromgeving waar iedereen zich op zijn gemak voelt. Vanuit deze basis van vertrouwen creëren wij de beste omstandigheden om les te geven.

Inburgeringscursus bij Buro Holland

De inburgeringscursus van Buro Holland vormt ten eerste een uitstekende voorbereiding op het inburgeringsexamen. U leert tijdens de lessen veel over de maatschappij en arbeidsmarkt in Nederland. U leert eigenlijk alles wat nodig is om deel te nemen aan de Nederlandse samenleving. Wij leggen een stevige basis voor uw zelfvertrouwen. Bijvoorbeeld om uzelf in de Nederlandse taal verstaanbaar te maken en om onderdeel te zijn van de maatschappij. Onze NT2 docenten beschikken over een ruime ervaring in het lesgeven aan anderstaligen. Dat is ons vak en onze passie. Wij geven les vanuit een grote betrokkenheid en vinden het belangrijk dat onze cursisten zich thuis voelen. Daarom werken wij ook met kleine klassen tot maximaal vijftien personen. Zo krijgt iedereen persoonlijke aandacht en draagt Buro Holland een maatschappelijke rol om elke cursist een plek te geven in de Nederlandse samenleving.