Zakelijk

Heb je vragen?

Wilt u dat uw werknemers:

– Instructies en roosters beter begrijpen?

– Beter met u, collega’s en met klanten communiceren?

Geef uw werknemer dan op voor “Taal op de Werkvloer” bij Buro Holland!

Bij Buro Holland zijn er docenten die ruime ervaring hebben op het gebied van Taal op de Werkvloer. Naast de taalvaardigheden zoals: spreken, luisteren, lezen en schrijven wordt er ook aandacht besteed aan de vaktermen die voldoen aan de taaleisen van het bedrijf.

 

Waarom Nederlands op de werkvloer?

Een medewerker die instructies niet begrijpt of aangeeft, kan voor veel chaos zorgen op de werkvloer. Een collega die de taal niet voldoende beheerst, kan zich zelf buitengesloten voelen in een Nederlandse werkomgeving. De training Taal op de Werkvloer helpt hierbij.

 

Praktisch en toepasbaar

Onze docenten staan voor verbetering van de taal. In gesprek met de opdrachtgever bepalen wij het wat, hoe, wanneer en waar? De functies en werkzaamheden zijn het uitgangspunt zodat de medewerkers de stof direct in de praktijk kunnen brengen.

Werkinstructies, memo’s, e-mails en formulieren worden allemaal behandeld.

Onze aanpak

Eerst brengen wij tijdens een intake in kaart wat het niveau en de functie van de deelnemer is. De docent loopt mee op de werkvloer om een beeld te krijgen wat de knelpunten zijn en waar dit verbeterd kan worden. Ons doel is dat uw werknemers zichzelf kunnen redden in verschillende situaties, maar vooral dat ze beter kunnen functioneren op de werkvloer.

Situaties uit de praktijk

In de lessen wordt aan de hand van concrete situaties geleerd en worden gesprekssituaties nagespeeld. Dit vindt plaats op basis van praktijkvoorbeelden uit de eigen werkomgeving die aanleiding geven tot reflecties.

Ook komen werkoverleggen en beoordelingsgesprekken aan de orde. Wilt u meer informatie, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Adres

Diepenveenseweg 159,
3e verdieping,
7413 AP Deventer

Socials
Telefoon

0570 585 005

Inburgeringsplichtig

Duo lening