Vreemde talen

Heb je vragen?

Turks leren / cursus Turks

Turks leren als tweede taal is om allerlei redenen een uitstekende keuze. Bijvoorbeeld als u van plan bent om te gaan werken in Turkije. Of om daarheen te emigreren. Een cursus Turks volgen is ook interessant als u uw talenkennis wenst uit te breiden. Of in plaats van alleen de basis van de Turkse taal te kennen uw kennis naar een hoger niveau wilt tillen. Heeft u een Turkse partner? Of komt uw partner uit Turkije naar Nederland? Dat is uiteraard ook een prima reden om de Turkse taal onder de knie te krijgen. Buro Holland biedt in Deventer verschillende cursussen Turks leren aan op uiteenlopende CEFR-niveaus. Daarbij houden wij rekening met uw huidige niveau en met het doel van het leren van de Turkse taal.

Turks leren voor beginners (A1)

De cursus Turks leren (A1) voor beginners richt zich op de mondelinge communicatie. Er is daarbij aandacht voor oefeningen om te leren schrijven, lezen en luisteren. Woordenschat en grammatica zijn eveneens aandachtspunten. Tijdens de cursus Turks voor beginners maakt u kennis met culturele aspecten. De basis van de lessen is gericht op het toepassen van Turks in praktische situaties die zich in het dagelijkse leven voordoen. Tijdens de les is het bedoeling om Turks zoveel mogelijk als spreektaal toe te passen. Er is geen kennis van de Turkse taal nodig om deel te nemen aan deze cursus. Na afronding van de cursus is er sprake van een basiskennis op CEFR-niveau (A1).

De basiskennis houdt in dat u basiszinnen en woorden uit de Turkse taal herkent. U bent in staat om u op een simpele manier uit te drukken in de Turkse taal. Bijvoorbeeld om mensen te beschrijven of een beschrijving te geven van uw woonomgeving. Het stellen van vragen en antwoord geven in een eenvoudige interactie is eveneens mogelijk. Verder bent u in staat om een korte brief in simpele taal op te stellen. Bijvoorbeeld in de vorm van het versturen van een ansichtkaart. Daarnaast heeft u de kennis om op een Turks formulier bijvoorbeeld uw persoonlijke gegevens in te vullen. Wilt u nog meer Turks leren? Dan is de cursus Turks (op weg naar A2) de volgende stap.

Turks leren (op weg naar A2)

Heeft u een basiskennis van de Turkse taal? Volg dan de cursus Turks leren (op weg naar A2) bij Buro Holland in Deventer. Ook in deze lessen ligt de nadruk op de mondelinge communicatie in de Turkse taal. De grammatica komt aan de orde net als dat de woordenschat verder toeneemt. De oefeningen richten zich op een praktijksituaties met een realistisch karakter. Na afloop van deze cursus bent u in staat om een eenvoudige dialoog te voeren. Of om informatie uit te wisselen over activiteiten of populaire onderwerpen. Verder bent u in staat om een gesprek in grote lijnen te volgen. De kennis van de Turkse taal is ook zo groot dat u uw mening op een eenvoudige manier kunt geven. Daarnaast heeft u voldoende kennis om een kort bericht of korte brief te schrijven. Na afronding van deze cursus Turks leren (op weg naar A2) is het mogelijk om deel te nemen aan de cursus Turks leren (A2).

Cursus Turks in tien weken

Er is voor beide cursussen gedurende tien weken iedere week een les die twee uur duurt. Daarnaast dient u er uiteraard thuis tijd aan te besteden. Dat komt neer op ongeveer drie tot vier uur per week. Buro Holland biedt de mogelijkheid om aan het einde van elke cursus een toets te maken om uw kennis te testen. De kosten van een cursus Turks leren bedragen 400 euro exclusief lesmateriaal (btw vrijgesteld). Bel voor meer informatie naar +31 570 585006 of mail naar fadime@buroholland.nl.

Cursus Zakelijk Turks

Spreek je regelmatig Turks voor werk of zaken, en wil je je zakelijk Turks verbeteren? Met de cursus Zakelijk Turks leer je de gespecialiseerde taal die nodig is om te communiceren en een zakelijk gesprek gaande te houden.

Ook zakelijk gezien is het op niveau brengen van je kennis van de taal een goede investering.

Adres

Diepenveenseweg 159,
3e verdieping,
7413 AP Deventer

Socials
Telefoon

0570 585 005

Inburgeringsplichtig

Duo lening